Monday, May 15, 2017

concertaankondiging pinksterweekend

Hallo,

Hierbij een uitnodiging voor een nieuw en groots initiatief dat zal doorgaan in de binnenstad van Gent tijdens het Pinksterweekend:

Florian Heyerick organiseert dan een festival met de welluidende naam Cydonia Barocca. De eerste editie hiervan staat in het teken van de blokfluit waaraan ik zelf ook meewerk.

Hier onder vertelt Florian zelf er meer over. Hou er wel rekening mee dat het programma de komende dagen nog zal kunnen veranderen.

Ik zal nog een mail sturen eens het programma volledig bekend is.

Blokkeer alvast deze dagen in uw agenda, want het zal de moeite zijn!

Met vriendelijke groeten,

Geert Van Gele


====================================


Beste liefhebber van het schone,

tijdens het Pinksterweekend (3-4-5 juni 2017) biedt de Gentse binnenstad een barokfestijn met muziek van de drie grootmeesters der Duitse barok: Bach, Telemann en Graupner.

Florian Heyerick, reeds een leven lang op de bres voor onverwachte muzikale ontdekkingen, kiest elk jaar een instrument en brengt specialisten uit binnen- en buitenland samen om het publiek te vervoeren met deze barokke parels.

In 2017 draait alles rond de blokfluit.

Verwacht naast optredens met cantates, orkestwerk en veel kamermuziek tevens een open podium, voordrachten met muziek, stadswandelingen, een kinderprogramma, wereld- en jazzmuziek, en veel gekende en ongekende meesterwerken uitgevoerd door een plejade van voortreffelijke musici op verschillende aantrekkelijke locaties .

Tussendoor zorgt de kweepeer voor een even verfrissende als verrassende culinaire ontdekking.

Alle info en tickets: www.cydonia-barocca.org

Directe links:

Aarzel niet deze informatie door te sturen naar iedereen die u tijdens dit ongetwijfeld prachtige vroeg-zomer-weekend zou kunnen vergezellen. Bach, blokfluit, Gent, kweepeer, Graupner,  ... er zit iets in voor iedereen!

Volg ons op Facebook: www.facebook.com/cydoniabarocca

met hartelijke groeten
Florian Heyerick

Koninginlaan 22
9820 Merelbeke
09/2319712


--

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home