Wednesday, November 07, 2018

concertkalender november - december Sospiri Ardenti

Beste muziekliefhebber,

De komende maanden hebben we een aantal concerten die we u graag willen doorgeven.

  • vrijdag 8 november om 20.00u in het CC De Muze te Meise: inhuldigingsconcert buste Janpieter Biesemans. Tijdens de plechtige onthulling van deze buste ter ere van Janpieter spelen een hele resem muzikanten muziek van hem. Ondermeer Ellen Delahanty zingt het lied "De Vis", en Geert Van Gele speelt 2 "Slovaakse Dansen". Info en reservatie via deze link
  • zaterdag 24 november om 14:00u spelen Sospiri Ardenti in het kader van het Rubensjaar in het museum Vleeshuis te Antwerpen tijdens het festival "Retteketet Muziekkabinet". Het programma is speciaal voor het Rubensjaar geconcipieerd, en het vermeldt componisten die bindingen hadden met de invloedrijke Duarte-familie (de vroegere bewoners van het Koninklijk Paleis op de Meir). Info over de verschillende concerten tijdens dit festival op deze link. Reserveren kan via deze link op www.earlymusic.be.
  • dinsdag 25 december om 10:30u in de St.-Pauluskerk te Antwerpen. Concertmis ter gelegenheid van Kerstmis met soli en orkest olv. Ivo Venkov. Op het programma de Messe de Minuit van M.A. Charpentier. Reservatie is niet noodzakelijk.

Misschien tot op één van deze voorstellingen?
Met muzikale groeten,

Geert Van Gele

--

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home